Melano inspireert vrouwen om zichzelf te uiten zoals ze zijn. Veilige keuzes bestaan niet, alleen jouw persoonlijke smaak, humeur, gevoel en stemming tellen. Niemand wil hetzelfde zijn, jij bent jij!

Melano begrijpt dat als geen ander en dat is precies de reden dat ik mij zo verbonden voel met de sieraden van Melano.
Melano en ik zijn er voor jou en voor elke gelegenheid. Melano heeft verschillende collecties, voor ieder wat wils! 

Hoe werkt het?

Kies je sieraad..

Kies je steentje..

  Draai! En klaar is je 
  persoonlijke sieraad

City chique pur sang, stijvol en verleidelijk. Voor sterke persoonlijkheden die houden van een twist. De Twisted collectie heeft ringen, armbanden, kettingen en oorbellen en natuurlijk de bijpassende steentjes.

< ontdek de Twisted collectie

Levendig, Frivool en uitdagend.
Voor de vrouw die houdt van het leven! De Vivid collectie heeft ringen, armbanden, kettingen en natuurlijk de bijbehorende steentjes.

Ontdenk de Vivid collectie >

Elegant, stoer en modieus.
De bondgenoot van al onze collecties, maar schittert ook op zichzelf. De Friends collectie heeft ringen, armbanden, kettingen  en oorbellen.

< ontdek de Friends collectie

De Melano classic! Chique, uniek en speels tegelijkertijd.
Voor vrouwen die weten wat ze willen en met flair door het leven gaan. De Cateye collectie heeft ringen, kettingen, oorbellen en de bijbehorende balletjes. 

Ontdek de Cateye collectie >

Collect memories from all over the Globe. Maak kennis met de Melano Globe collectie en til personalisatie naar een volgend niveau! Met deze sierden draag je jouw verhaal iedere dag bij je.

Dankzij de glazen dome zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze kan jij bijvoorbeeld vullen met de birthstones van je dierbaren of met zand van jouw favoriete strand.

< ontdek de Globe collectie

Maak kennis met de nieuwste verwisselbare Melano collectie: Kosmic by Melano. De Kosmic collectie bestaat uit ringen, kettingen en stenen van rond tot vierkant en van edelsteen tot hout. Stijlvol, artistiek en uitgesproken: Kosmic, that’s you!

Ontdek de Kosmic collectie >

Advies nodig?

Kom dan gezellig in de winkel langs, we staan altijd voor u klaar!